Călătorie contra curentului

18.00$

Călătorie contra curentului

de Myrna Grant

Povestea vieții lui Rose Warner, o evreică supraviețuitoare lagărului de la Auschwitz

Compare
Category:

Description

Eroina acestei cărți este Rose Warmer, o evreică născută în Ungaria, care s-a convertit la creștinism în anii tinereții. După izbucnirea celui de-al doilea război mondial, a fost arestată și închisă în lagărul de la Auschwitz.

Cartea parcurge pagină cu pagină istoria acestei suferințe de neimaginat pentru noi cei de azi. Credința de nezdruncinat a acestei femei în Domnul și Mântuitorul ei, a ajutat-o nu doar să supraviețuiască unor condiții inumane, ci i-a păstrat mereu aprinsă dorința de a împărtăși Evanghelia celor din jurul ei. Dacă evreicele o înjurau când le propovăduia că Isus este Mesia cel așteptat, atunci când începeau raidurile bombardamentelor aliaților, se îngrămădeau în jurul ei încredințate că Dumnezeu ei le va scăpa și pe ele de la moarte.

Biblia a fost realmente cartea vieții acestei femei remarcabile, pe care a păstrat-o la pieptul ei în chinurile lagărului, dar care a călăuzit-o apoi pre Israel, unde a continuat să predice vestea bună că Isus Cristos este Mesia cel așteptat.

Cartea „Călătorie contra curentului” a fost una din cele mai bune cărți pe care le-am citit în ultimii ani, de multe ori printre lacrimi, pe care nu poți s-o lași din mână până n-o termini. De aceea v-o recomand cu multă căldură, știind sigur că ea vă va răcori sufletul, vă va aprinde pasiunea pentru Isus și glorioasa Sa Împărăție.